Du er her:

Har du brug for en ny attest?

Når du skal bruge en personattest, dåbsattest eller vielsesattest til dig selv eller dit barn (under 18), kan du bestille den digitalt på www.borger.dk  hvis du har NemID.

Du kan bestille følgende attester:

-        Personattest: Du kan bestille din egen Personattest, og du kan bestille en personattest på dit barn under 18 år. (personattesten erstatter den tidligere fødselsattest og navneattest)

-        Dåbsattest: Du kan bestille denne attest, når du er døbt i den danske folkekirke, eller for dit barn (under 18 år), der ligeledes er døbt i den danske folkekirke.

-        Vielsesattest: Du kan bestille denne attest, hvis du er viet i den danske folkekirke

Du kan få attesten tilsendt via post, digitalt eller afhente den ved personligt fremmøde på kirkekontoret. Ved fremmøde skal du forevise gyldig billedlegitimation.

Du kan også henvende dig personligt til kirkekontoret i dit bopælssogn omkring en attest.

Det er gratis at få udstedt en ny attest.