Du er her:

Aflysning af arrangementer

Alle arrangementer i Ulsted Sogn er aflyst, foreløbig indtil den 10. maj

Aflysning af gudstjenester og arrangementer i kirker og sognegårde

I lyset af de seneste udmeldinger fra den danske regering og sundhedsmyndighederne i forhold til corona-virus er alle gudstjenester og arrangementer i sognegårde og kirker i vores sogne aflyst indtil videre indtil den 10. maj 2020.

Dåb, begravelser og vielser gennemføres dog stadig men under hensyntagen til særlige forhold.

Disse særlige forhold er:

-      begræns deltagerantallet – helst så få som muligt

-      hold fysisk afstand

-      undgå håndtryk og anden fysisk kontakt

-      Borgere, der er særligt udsatte, bør blive hjemme

-      Handlinger, der kan udskydes, bedes udskudt

Vi beder jer om at have forståelse for disse tiltag og hjælpe os med at gennemføre dem.

Selvom vi ikke afholder gudstjenester i denne tid er din lokale sognepræst stadig tilgængelig, for dem der har brug for det. Om end det er små spørgsmål af praktisk karakter eller om det er store eksistentielle spørgsmål, der presser sig på, er du velkommen til at kontakte din lokale sognepræst.

Kontaktoplysninger på præsterne:

Hals - Hou

Sognepræst Christian Roar Pedersen, crpe@km.dk Tlf.: 98 25 20 70

Sognepræst Helle Schimmell, hs@km.dk Tlf.: 98 25 20 70

www.hals-hou-kirker.dk

Ulsted

Sognepræst Pernille Ravnholt Nielsen, pern@km.dk Tlf.: 98 25 40 78 www.ulstedkirke.dk

Øster Hassing - Gåser

Sognepræst Anders Grinderslev, anmg@km.dk Tlf.: 98 25 90 64

www.ohassingsogn.dk

Vester Hassing

Sognepræst Jessie Jørgensen, jjo@km.dk Tlf.: 98 25 60 28

www.vesterhassingkirke.dk

I kan desuden løbende holde jer orienteret på kirkernes hjemmeside og via sociale medier.

Det vil i den kommende tid være vigtigt, at vi hjælper hinanden igennem en svær tid, hvor vi ikke kan samles, som vi plejer. Vi skal stadig have det familiemedlem, den gode ven og det menneske i tankerne, der har brug for vores hjælp.

Vi har i hvert fald fortsat alle jer i tankerne.

De bedste hilsner fra

Præster, menighedsråd og ansatte ved kirkerne i Hals, Hou, Ulsted, Øster Hassing, Gåser og Vester Hassing

Del dette: