Du er her:

Genåbning af kirken

Efter mange måneders nedlukning er vi som kirke nu i gang med en langsom genåbning. Der er stadig mange retningslinjer vi skal følge og mange ting, der vil være anderledes.

Men fra og med søndag d. 24. maj holder vi i Ulsted kirke gudstjenester igen.

Gudstjenester og kirkelige handlinger som dåb, bryllup og begravelse er stadig underlagt deltagerbegrænsning. Vi kan i Ulsted kirke max. være 30 personer + præst og personale.

Vi henviser til sundhedsstyrelsens retningslinjer: Husk at følge dem også i kirken.

Vi henviser til de mange tilbud om online gudstjenester ved andre kirker for alle der er i risikogruppen eller på anden måde er forhindret i at møde op fysisk i kirken. DR sender gudstjenester både på radio og i tv, som du kan følge hjemmefra.

Præsten kommer også gerne ud til enten til samtale eller til hjemmenadver. Du er altid velkommen til at ringe til mig på: 98 25 40 78 og aftale tid til et hjemmebesøg – jeg kommer gerne ud.

Del dette: